Aplec de Pasqüetes a Sant Andreu de la Vola

Hi haurà esmorzar, missa, rifa, un concert i jocs per a la mainada.

Aquest diumenge, 11 d'abril, tindrà lloc una nova edició del tradicional Aplec de Pasqüetes, a Sant Andreu de la Vola. L'aplec, que organitza l'Agrupament Escolta Mestral, s'iniciarà amb un esmorzar popular de pa i cansalada, a 2/4 d'11 del matí. A 2/4 d'1 es farà la missa de camp i, a partir de la 1, rifa de pernils i cistelles davant de la rectoria. Després del dinar, a can Piguillem, hi haurà el primer concert dels Diatònics de la Vall del Ges i continuarà la rifa. La mainada tindrà instal•lat un inflable i altres jocs.

Per als qui vulguin acostar-se a l'aplec a peu des de Sant Pere, a les 9 del matí sortirà un grup organitzat des de la tanca de la Vinyeta [accés des de l'antiga carretera de la Vola]. El camí estarà senyalitzat.
 

Este sitio web utiliza  cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios según sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Puede saber más sobre nuestra política de cookies aquí